Ingredients
per a quatre persones:
500
grams de bacallà dessalat
500
grams de patates
200
grams de tomàquet triturat
1
pebrot vermell
1
pebrot verd
6
grans d’all
1
ceba grossa
1
fulla de llorer
1
cullerada de sucre
1
cullera petita de pebre vermell
Bitxos
al gust
Oli
Sal
Pebre
Julivert
Elaboració:
En
una cassola de terrissa amb una mica d’oli posem els alls laminats i els deixem
daurar una mica, afegim el bacallà dessalat tallat a daus sense pell ni
espines, els bitxos i la fulla de llorer i ho deixem coure uns vuit minuts
procurant que no s’enganxi i reservem.
En
una paella posem una mica d’oli i la ceba tallada ben petita i ho deixem fer a
foc lent fins que comença a agafar color, afegim el pebrot verd i el vermell
tallats a daus petits i sofregim uns deu minuts, aboquem el tomàquet, el pebre
vermell i el sucre i ho deixem concentrar
entre deu i quinze minuts.
Pelem
les patates, les tallem a daus d’uns 2x2cm i ho incorporem a la cassola
juntament amb el sofregit, cobrim d’aigua i ho deixem fer la xup-xup fins que
les patates siguin cuites.
S’ha
de vigilar la cassola, ja que tendència a enganxar-se a mesura que el suc va
espessint.
Afegim
el julivert i ho deixem un minut més.
Hola Pere, tinc bacallà per dessalar al congelador i estic cansada de fer-lo sempre a la llauna. La setmana que ve provaré de seguir la teva recepta a veure si em queda tan bé com tu. Desitja'm sort!
ResponElimina8El comentari el signa Tiare que és el meu pseudònim. Sóc l'Araceli.
Bona nit Araceli,
EliminaEt desitjo tota la sort del món! Però estic segur que et sortirà molt bé.
Moltes gràcies per seguir-me i pels teus comentaris...tot plegat m'anima a continuar amb el bloc.
Fins aviat!