dijous, 30 d’abril del 2015

Flam de tonyina




Ingredients per a quatre persones:

300 grams de tonyina
250 grams de “Mascarpone”
4 cullerades de Parmesà ratllat
5 ous
150 grams de pèsols
25 grams de mantega
2 cebes tendres
½ got de llet
Sal
Pebre
Oli
Nou moscada

Oli d’herbes:
50 grams de pinyons torrats
Fulles d’alfàbrega
Fulles de julivert
Sal
Oli

Elaboració:

Colem l’oli de la tonyina i la picolem ben petita.
Tallem la ceba a daus ben petits i la posem a coure en una paella amb la mantega i un rajolí d’oli.
Posem la tonyina en un bol i afegim la ceba, el Mascarpone, els ous batuts el parmesà ratllat, els pèsols, la llet, una mica de sal, pebre mòlt i un polsim de nou moscada. Ho barregem bé  i aboquem la massa en un motlle de silicona.
Ho posem al forn, al bany Maria a 160 graus uns quaranta-cinc minuts.
Comprovem si està cuit.

Deixem que baixi la temperatura. Tallem i servim acompanyat d’amanida i una salsa., en aquest cas un oli d’herbes.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada