Ingredients
per a quatre persones:
24
aletes de pollastre
¾
de litre de vi blanc
1
got d’oli d’oliva
3
cullerades soperes de salsa de soja
1
cullerada de pebre vermell
10
gotes de tabasco
3
grans d’all
2
fulles de llorer
suc
de 2 llimones
sal
pebre
negre
Pel
puré:
4
patates grosses
1
ou
30
grams de mantega
Oli
Sal
Llet
Elaboració:
En
un bol posem les aletes un cop netes de plomes i borrisol, les salpebrem
generosament, afegim el suc de les llimones, el pebre vermell, els alls
laminats, les fulles de llorer, el tabasco, l’oli i cobrim amb el vi. Ho deixem
a la nevera unes 24 hores.
Escalfem
el forn e posició turbo a 180 graus.
Posem
les aletes en una safata i ho deixem coure, tombant de tant en tant. Abans de
treure del forn si pot donar un toc de gratinador.
Pelem
i fem a daus les patates i les posem en una olla amb aigua i sal a bullir.
Un
cop cuites les colem i en la mateixa olla posem la mantega, les patates i un ou
sencer i ho aixafem tot fins aconseguir un puré ben fi, afegim un rajoli d’oli
i miques de llet fins aconseguir la textura desitjada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada