dijous, 7 de maig del 2015

Aletes de pollastre al forn




Ingredients per a quatre persones:

24 aletes de pollastre
¾ de litre de vi blanc
1 got d’oli d’oliva
3 cullerades soperes de salsa de soja
1 cullerada de pebre vermell
10 gotes de tabasco
3 grans d’all
2 fulles de llorer
suc de 2 llimones
sal
pebre negre

Pel puré:
4 patates grosses
1 ou
30 grams de mantega
Oli
Sal
Llet

Elaboració:

En un bol posem les aletes un cop netes de plomes i borrisol, les salpebrem generosament, afegim el suc de les llimones, el pebre vermell, els alls laminats, les fulles de llorer, el tabasco, l’oli i cobrim amb el vi. Ho deixem a la nevera unes 24 hores.
Escalfem el forn e posició turbo a 180 graus.
Posem les aletes en una safata i ho deixem coure, tombant de tant en tant. Abans de treure del forn si pot donar un toc de gratinador.
Pelem i fem a daus les patates i les posem en una olla amb aigua i sal a bullir.

Un cop cuites les colem i en la mateixa olla posem la mantega, les patates i un ou sencer i ho aixafem tot fins aconseguir un puré ben fi, afegim un rajoli d’oli i miques de llet fins aconseguir la textura desitjada.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada