dijous, 28 de maig del 2015

Patates emmascarades




Ingredients per a quatre persones:

800 grams de patates “Kenebec”
400 grams de botifarra negre
1 cullerada de llard
1 cullerada d’oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Pelem les patates, les tallem a daus grossos i les bullim en aigua abundant i una mica de sal.
Un cop cuites les escorrem i reservem un got del suc de cocció per si fos necessari.
Traiem la pell de la botifarra i la tallem a daus ben petits.
En una paella posem el llard, l’oli i els daus de botifarra, una mica de pebre acabat de moldre i ho deixem coure a foc baix i
anem aixafant el tall.
Aixafem les patates amb una forquilla fins aconseguir un puré no massa fi, si cal afegim una mica de suc de la cocció i tot seguit ho posem a la paella amb la botifarra, remenem i ho coem com si fos una truita que anirem tombant amb l’ajut d’un plat, fins que tingui un bonic color daurat.

Servir calent.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada