dijous, 8 de gener del 2015

Peus de porc amb verdures




Ingredients per a quatre persones:

8 meitats de peus de porc cuits
2 tomàquets madurs
2 pastanagues
1 ceba grossa
½ pebrot verd
½ pebrot vermell
150 grams de pèsols
2 grans d’all
1 copa de brandi
Julivert
2 xilis
Pebre negre
Sal
Oli

Elaboració:

Pelem i tallem les pastanagues a rodanxes. Reservem   .
Picolem el pebrot verd i el vermell a daus petits. Reservem.
Piquem la ceba a trossets petits. Reservem.
Tallem el tomàquet en porcions no massa grosses i ho posem al vas batedor juntament amb l’all trossejat, el julivert, el brandi i una mica d’aigua. Ho triturem ben fi i reservem.
Posem un rajolí d’oli en una cassola antiadherent, afegim la ceba i la deixem fer a foc suau. Quan comenci a enrossir incorporem la pastanaga i ho deixem uns deu minuts.
Afegim els pebrots, remenem i ho deixem fer uns deu minuts més.
Incorporem el puré del vas batedor. Quan el sofregit s’hagi concentrat afegim un got d’aigua i el bitxo.
Per últim col·loquem els peus i els pèsols prèviament cuits.
Ho deixem coure uns quinze minuts, i si cal, afegim aigua..
Aquest plat sempre és més gustós al dia següent.

Es pot acompanyar amb mongetes o cigrons cuits, saltejats amb all i julivert.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada