Ingredients
per a quatre persones:
8
meitats de peus de porc cuits
2
tomàquets madurs
2
pastanagues
1
ceba grossa
½
pebrot verd
½
pebrot vermell
150
grams de pèsols
2
grans d’all
1
copa de brandi
Julivert
2
xilis
Pebre
negre
Sal
Oli
Elaboració:
Pelem i tallem les pastanagues a
rodanxes. Reservem .
Picolem el pebrot verd i el vermell a
daus petits. Reservem.
Piquem la ceba a trossets petits.
Reservem.
Tallem el tomàquet en porcions no
massa grosses i ho posem al vas batedor juntament amb l’all trossejat, el
julivert, el brandi i una mica d’aigua. Ho triturem ben fi i reservem.
Posem un rajolí d’oli en una cassola
antiadherent, afegim la ceba i la deixem fer a foc suau. Quan comenci a
enrossir incorporem la pastanaga i ho deixem uns deu minuts.
Afegim els pebrots, remenem i ho
deixem fer uns deu minuts més.
Incorporem el puré del vas batedor.
Quan el sofregit s’hagi concentrat afegim un got d’aigua i el bitxo.
Per últim col·loquem els peus i els
pèsols prèviament cuits.
Ho deixem coure uns quinze minuts, i
si cal, afegim aigua..
Aquest plat sempre és més gustós al
dia següent.
Es pot acompanyar amb mongetes o
cigrons cuits, saltejats amb all i julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada