Ingredients:
1500
grams de cebes
2
grans d’all
2
ous
Crema
de llet
Farigola
Pebre
Pernil
(opcional)
Pa
Oli
Pebre
vermell picant
Elaboració:
Tallem
la ceba a juliana grossa i els alls a làmines
Ho
posem en una olla amb aigua suficient per cobrir-ho tot.
Salem
lleugerament, posem un raig d’oli i un
polsim de farigola i ho deixem bullir a foc mig durant aproximadament una hora
i quinze minuts.
Traiem
del foc, retirem una mica de brou de la cocció i el reservem per si ens fes
falta.
Triturem
bé amb el braç batedor, afegim els dos rovells d’ou i quatre cullerades de
crema de llet; ho remenem fins que quedi ben fi i corregim de sal i pebre.
Podem
acompanyar amb uns flocs de pernil ibèric lleugerament saltejat i uns
quadradets de pa fregit.
Ho
podem decorar amb un polsim de pebre vermell.
Ha d'estar de mueeeeeeeeeerte!!! Bego
ResponEliminaDoncs sí, està força bo!
ResponElimina