Avui en lloc d’una recepta em ve de gust
explicar-vos una anècdota.
Primer de tot us he de dir que tinc dues ”fans”
incondicionals. La meva dona, que és qui habitualment fa les fotos, i la nostra
filla, que per la seva professió i per edat, és qui s’assabenta del que corre
per la xarxa.
Un dia la Bego li va enviar a sa mare un enllaç d’un
concurs de cuina... I, així de fàcil, la meva dona hi va enviar unes receptes.
L’altre dia vaig rebre aquest correu electrònic:
Benvolgut Pere Palà,
Us enviem aquest escrit per comunicar-vos que una de les vostres receptes ha estat
premiada en la 15a edició del Concurs de Cuina Bonpreu-Esclat, amb la
col·laboració de la revista Cuina.
La vostra recepta ha estat escollida entre les més de 7000
presentades al Concurs de Cuina d’enguany, durant els mesos de febrer i març,
en les categories d’entrants, primers plats, segons plats, postres o cuina
tradicional. Com ja és tradició, les receptes han estat seleccionades per un
jurat especialitzat, format pel periodista gastronòmic Pere Tàpias; el president de l’Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres; l’assessora nutricional
i crítica gastronòmica Magda Carlas i el xef Pep Nogué, col·laborador de l’Espai
del Consum.
Ens agradaria que assistíssiu al acte de lliurament de
premis...
I bla, bla, bla
Ostres tu!!! Quina il·lusió!!!
Primer vàrem entendre que una de les meves
receptes havia estat guanyadora... Però mirant i remirant les bases del
concurs, vam entendre que segurament era finalista (ja que els finalistes també
tenien premi).
Finalment ahir vam assistir al acte. Tal i com ens
imaginàvem, vaig quedar finalista amb algun dels plats presentats. No sabré amb
quin fins que no surti el llibre. Però no patiu que us ho diré!!!
Gràcies per seguir-me!!!
Ets el millor... amb què ho sapiguem nosaltres n'hi ha ben bé prou ;)
ResponEliminaFelicitaaaaaaaaaaaats!
Bego
Gràcies wapa!!!
ResponEliminaLa Bego té tota la raó, per nosaltres ets el millor, Pere.
ResponEliminaMolts petons i moltes felicitats!!!
Anna
Amb unes fans tan incondicionals es fa difícil afegir més afalacs. Només dir que destacar entre 7000 ja és ben notable i demostra la gracia que tenen les teves receptes i la manera immillorabl que tens d'explicar-les i presentar-les
ResponEliminaPetons i moltes felicitats !!!
ResponEliminaEnhorabona Pere i Maite! Lo del premi no m'estranya gens, feu un tàndem molt potent. Es veu en el bloc, les receptes, les fotos, els premis, etc. Us ho mereixeu! Una abraçada.
ResponEliminaMoltes gràcies Montserrat!!!
ResponElimina