dijous, 3 de juliol del 2014

Avui sense recepta



Avui en lloc d’una recepta em ve de gust explicar-vos una anècdota.
Primer de tot us he de dir que tinc dues ”fans” incondicionals. La meva dona, que és qui habitualment fa les fotos, i la nostra filla, que per la seva professió i per edat, és qui s’assabenta del que corre per la xarxa.
Un dia la Bego li va enviar a sa mare un enllaç d’un concurs de cuina... I, així de fàcil, la meva dona hi va enviar unes receptes.
L’altre dia vaig rebre aquest correu electrònic:


Benvolgut Pere Palà,
Us enviem aquest escrit per comunicar-vos que una de les vostres receptes ha estat premiada en la 15a edició del Concurs de Cuina Bonpreu-Esclat, amb la col·laboració de la revista Cuina.
La vostra recepta ha estat escollida entre les més de 7000 presentades al Concurs de Cuina d’enguany, durant els mesos de febrer i març, en les categories d’entrants, primers plats, segons plats, postres o cuina tradicional. Com ja és tradició, les receptes han estat seleccionades per un jurat especialitzat, format pel periodista gastronòmic Pere Tàpias; el president de l’Institut Català de la Cuina, Xavier Mestres; l’assessora nutricional  i crítica gastronòmica Magda Carlas i el xef Pep Nogué, col·laborador de l’Espai del Consum.
Ens agradaria que assistíssiu al acte de lliurament de premis...
I bla, bla, bla


Ostres tu!!! Quina il·lusió!!!
Primer vàrem entendre que una de les meves receptes havia estat guanyadora... Però mirant i remirant les bases del concurs, vam entendre que segurament era finalista (ja que els finalistes també tenien premi).
Finalment ahir vam assistir al acte. Tal i com ens imaginàvem, vaig quedar finalista amb algun dels plats presentats. No sabré amb quin fins que no surti el llibre. Però no patiu que us ho diré!!!

Gràcies per seguir-me!!!

7 comentaris:

  1. Ets el millor... amb què ho sapiguem nosaltres n'hi ha ben bé prou ;)
    Felicitaaaaaaaaaaaats!
    Bego

    ResponElimina
  2. La Bego té tota la raó, per nosaltres ets el millor, Pere.
    Molts petons i moltes felicitats!!!
    Anna

    ResponElimina
  3. Amb unes fans tan incondicionals es fa difícil afegir més afalacs. Només dir que destacar entre 7000 ja és ben notable i demostra la gracia que tenen les teves receptes i la manera immillorabl que tens d'explicar-les i presentar-les

    ResponElimina
  4. Enhorabona Pere i Maite! Lo del premi no m'estranya gens, feu un tàndem molt potent. Es veu en el bloc, les receptes, les fotos, els premis, etc. Us ho mereixeu! Una abraçada.

    ResponElimina