Ingredients
per a quatre persones:
8
porros tendres
1
manat d’espàrrecs
4
ous
1
llimona
Sal
2
cullerades de sucre
Per
a la salsa:
2
ous
200
ml. d’oli
1
llauna petita d’olives farcides
Brandi
Tabasco
Sal
Vinagre
1
sobre de sacarina
Julivert
Elaboració:
Netegem
els porros, traiem les arrels i la part verda més dura.
Eliminen
també la part més estellosa dels espàrrecs.
En
una cassola fonda posem aigua amb sal i la fem bullir; Afegim els porros i els
deixem coure 25 ó 30 minuts a foc suau.
En
una altra cassola posem aigua, sal, dues cullerades de sucre i un raig de suc
de llimona;
Quan
arrenqui el bull hi afegirem els espàrrecs i els deixarem coure entre 10/ 15
minuts.
Escorrem
les verdures i les deixem refredar procurant que perdin tota l’aigua.
En
un cassó amb aigua i sal posarem a coure cinc ous durant quinze minuts (quatre
els farem servir per decorar el plat i un per a la salsa).
En
un vas de batedora elèctrica introduïm els ingredients en el següent ordre:
l’ou, un raig de vinagre, sal i els 200ml. d’oli i muntarem una maionesa
espessa. Un cop feta hi afegirem les olives picolades, julivert, brandi, unes
gotes de Tabasco, el rovell d’un ou dur i el sobre de sacarina i continuem
batem per tal d’integrar tots aquests elements.
Deixem
la salsa a la nevera fins l’hora de muntar el plat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada