dijous, 10 de juliol del 2014

Porros amb salsa d'olives




Ingredients per a quatre persones:

8 porros tendres
1 manat d’espàrrecs
4 ous
1 llimona
Sal
2 cullerades de sucre

Per a la salsa:

2 ous
200 ml. d’oli
1 llauna petita d’olives farcides
Brandi
Tabasco
Sal
Vinagre
1 sobre de sacarina
Julivert

Elaboració:

Netegem els porros, traiem les arrels i la part verda més dura.
Eliminen també la part més estellosa dels espàrrecs.
En una cassola fonda posem aigua amb sal i la fem bullir; Afegim els porros i els deixem coure 25 ó 30 minuts a foc suau.
En una altra cassola posem aigua, sal, dues cullerades de sucre i un raig de suc de llimona;
Quan arrenqui el bull hi afegirem els espàrrecs i els deixarem coure entre 10/ 15 minuts.
Escorrem les verdures i les deixem refredar procurant que perdin tota l’aigua.
En un cassó amb aigua i sal posarem a coure cinc ous durant quinze minuts (quatre els farem servir per decorar el plat i un per a la salsa).
En un vas de batedora elèctrica introduïm els ingredients en el següent ordre: l’ou, un raig de vinagre, sal i els 200ml. d’oli i muntarem una maionesa espessa. Un cop feta hi afegirem les olives picolades, julivert, brandi, unes gotes de Tabasco, el rovell d’un ou dur i el sobre de sacarina i continuem batem per tal d’integrar tots aquests elements.

Deixem la salsa a la nevera fins l’hora de muntar el plat.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada