dimecres, 7 de setembre del 2016

Rap al pesto




Ingredients per a quatre persones:

1000 grams de rap
300 grams d’arròs
6 alls
Pel pesto:
75 grams d’oli d’oliva
25 grams de parmesà ratllat
25 grams d’Emental ratllat
30 grams de pinyons
15 grams d’alfàbrega fresca
1 all

Elaboració:

En una olla amb aigua abundant posem els sis alls pelats, un raig d’oli i sal, quan bulli afegim l’arròs i deixem coure procurant que quedi “al dente”. Colem, rentem amb aigua freda sota l’aixeta i reservem.
Netegem el rap, el tallem a rodanxes i reservem a la nevera.
Preparem la salsa al pesto posant en el vas batedor, l’oli, l’alfàbrega, els pinyons, la sal i l’all tallat. Triturem bé.
Afegim els formatges i continuem batent. Si queda massa espessa podem aclarir-la amb una mica d’aigua.
Escalfem la planxa i salpebrem el rap, quan estigui calenta posem unes gotes d’oli i el rap. Ha de quedar cuit però melós.

Podem servir acompanyat d’amanida.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada