Ingredients
per a quatre persones:
1000
grams de rap
300
grams d’arròs
6
alls
Pel
pesto:
75
grams d’oli d’oliva
25
grams de parmesà ratllat
25
grams d’Emental ratllat
30
grams de pinyons
15
grams d’alfàbrega fresca
1
all
Elaboració:
En
una olla amb aigua abundant posem els sis alls pelats, un raig d’oli i sal,
quan bulli afegim l’arròs i deixem coure procurant que quedi “al dente”. Colem,
rentem amb aigua freda sota l’aixeta i reservem.
Netegem
el rap, el tallem a rodanxes i reservem a la nevera.
Preparem
la salsa al pesto posant en el vas batedor, l’oli, l’alfàbrega, els pinyons, la
sal i l’all tallat. Triturem bé.
Afegim
els formatges i continuem batent. Si queda massa espessa podem aclarir-la amb
una mica d’aigua.
Escalfem
la planxa i salpebrem el rap, quan estigui calenta posem unes gotes d’oli i el
rap. Ha de quedar cuit però melós.
Podem
servir acompanyat d’amanida.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada