dijous, 28 d’abril del 2016

Popets amb calçots i bolets




Ingredients per a vuit persones:

800 grams de pops petits
800 grams de calçots
250 grams de pèsols del Maresme
250 grams de bolets de cultiu variats
1 pebrot verd italià
1 cullerada sopera de tomàquet triturat
2 xilis
1 got de brandi
1 rajolí de vi ranci
Julivert
Oli
Sal
Pebre negre

Elaboració.

Netegem els popets traient la boca central. Reservem.
Posem al foc una cassola amb una mica d’oli juntament amb els calçots tallats a rodelles fines, deixem coure a foc lent, només volem que s’estovi.
Afegim els popets, donem unes voltes durant uns cinc minuts.
Introduïm el pebrot tallat ben menut, el brandi, el vi ranci, el tomàquet, els xilis, el julivert picat i afegim aigua just fins a cobrir i ho deixem fent la xup-xup uns trenta minuts. Corregim de sal i pebre.
Passat aquest temps hi aboquem els pèsols desgranats i deixem coure quinze minuts més.

Quan tot sigui tou afegim els bolets tallats menuts i ho deixem al foc entre cinc i deu minuts més.














1 comentari:

  1. I què tal? Han quedat ben estofadets ? En total s'han cuit gairebé una hora, oi?

    ResponElimina