Ingredients
per a quatre persones:
1
làmina de pasta de full refrigerada
2
pomes golden
100
grams de coco ratllat
8
galetes Maria
1
llimona
1
ou
100
grams de confitura de cabell d’àngel
5
cullerades de sucre
1
cullerada de sucre glaç
Elaboració:
Ratllem
la pell de llimona i reservem.
Escorrem
la llimona i reservem.
Pelem
les pomes, els traiem el cor i les tallem a daus d’uns dos centímetres; els
posem en un bol juntament amb el sucre i el suc de la llimona (ho deixem
marinar una mitja hora i ho anem remenanT.
Batem
l’ou i reservem.
Deixem
la mantega a temperatura ambient,.
Picolem
les galetes ben menudes.
Estirem
la massa en una superfície enfarinada, la pintem amb la mantega i per damunt
escampem els trossos de galeta, el coco ratllat, procurant que quedi tot ben
repartit.
Posem
els daus de poma en un colador per treure el suc de marinar.
En
un extrem de la massa fem un cordó amb la confitura de cabell d’àngel i els
daus de poma a sobre.
Enrotllem
la massa amb cura, la tanquem dels
extrems , pintem amb l’ou batut i la col·loquem en una safata de forn untada amb
oli o mantega.
Escampem
uns pinyons per sobre i ho posem al forn prèviament escalfat a 160 graus durant
uns seixanta minuts. No s’ha de torrar en excés.
Traiem
del forn, deixem refredar i empolsem amb el sucre glaç.
És
pot servir amb nata o amb unes boles de gelat.
HOLA,ME GUSTA tu recetas
ResponEliminaMuchas gracias.
ResponEliminaMuchas gracias.
ResponEliminaMuchas gracias.
ResponElimina