Ingredients
per a quatre persones:
300
grams d’arròs “arbori”
300
grams de llagostins cuits
30
grams de mantega
1
porro gros
1
gra d’all
1
copeta de “Martini” blanc
Formatge
parmesà ratllat
Brou
de verdures
Oli
Sal
Pebre
Alfàbrega
Per
el brou:
1
porro
1
pastanaga
1
ceba
1
tomàquet madur
1
fulla d’api
Julivert
Elaboració:
En
una olla amb un litre i mig d’aigua posem les verdures per fer el brou, deixem
bullir una mitja hora i reservem calent.
En
una cassola amb un raig d’oli posem el porro i l’all picoltas ben menut.
Deixem
coure lentament fins que sigui transparent, aboquem el Martini i deixem
evaporar l’alcohol, afegim l’arròs i quan agafi un color perlat afegim de mica
en mica el brou. Remenem sovint i si cal afegim brou. El resultat ha de ser un
arròs ben melós.
Quan
faltin cinc minuts per acabar hi posem el dau de mantega, remenem i a un minut
del final afegim el parmesà i l’alfàbrega, ho barregem i posem al damunt les
cues de llagostí perquè s’escalfin.
En una paella amb un raig
d’oli, sal i pebre saltegem els tomàquets “Xerri” i els afegim a la cassola.
ufufuf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaBego