dijous, 13 d’agost del 2015

Conill a la cervesa




Ingredients per a quatre persones:

1500 grams de conill
300 grams de pèsols extrafins congelats
400 mil·lilitres de cervesa
4 cebes mitjanes
4 pastanagues mitjanes
1 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 copa de brandi
1 fulla de llorer
1 cullerada de llard
2 xilis (opcional)
Oli
Farina de blat
Sal
Pebre
Pebre vermell dolç

Elaboració:

Netegem bé el conill, tallem a trossos i salpebrem. Enfarinem lleugerament i el posem en una cassola amb el llard i oli per daurar-lo. Reservem.
Retirem l’excés de greix de la cassola i posem la ceba tallada ben petita. Quan comença a agafar color afegim les pastanagues tallades a rodanxes i ho deixem fer durant deu minuts.
Afegim el pebrot tallat menut i el tomàquet ratllat juntament amb el fetge del conill, el pebre vermell, els xilis, el llorer i reguem amb el brandi i ho deixem a foc baix uns quinze minuts.
Entretant bullim els pèsols i els reservem.
Posem els talls de conill i la cervesa a la cassola, tapem i deixem fer la xup-xup una hora, vigilant que la salsa no s’enganxi.
Uns cinc minuts abans afegim els pèsols.

Combina molt bé amb unes bones patates rosses.



















1 comentari: