Ingredients
per a quatre persones:
1500
grams de conill
300
grams de pèsols extrafins congelats
400
mil·lilitres de cervesa
4
cebes mitjanes
4
pastanagues mitjanes
1
pebrot verd
1
tomàquet madur
1
copa de brandi
1
fulla de llorer
1
cullerada de llard
2
xilis (opcional)
Oli
Farina
de blat
Sal
Pebre
Pebre
vermell dolç
Elaboració:
Netegem
bé el conill, tallem a trossos i salpebrem. Enfarinem lleugerament i el posem
en una cassola amb el llard i oli per daurar-lo. Reservem.
Retirem
l’excés de greix de la cassola i posem la ceba tallada ben petita. Quan comença
a agafar color afegim les pastanagues tallades a rodanxes i ho deixem fer
durant deu minuts.
Afegim
el pebrot tallat menut i el tomàquet ratllat juntament amb el fetge del conill,
el pebre vermell, els xilis, el llorer i reguem amb el brandi i ho deixem a foc
baix uns quinze minuts.
Entretant
bullim els pèsols i els reservem.
Posem
els talls de conill i la cervesa a la cassola, tapem i deixem fer la xup-xup
una hora, vigilant que la salsa no s’enganxi.
Uns
cinc minuts abans afegim els pèsols.
mmmmmm! :)
ResponEliminaBego