Ingredients
per a quatre persones:
2
llamineres de 300 grams
2
albergínies
2
manats d’espàrrecs
1
porro
1
cullerada de “Maizena”
150
mil·lilitres de llet evaporada
1
copeta de brandi
20
grams de mantega
Julivert
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Salpebrem
les llamineres i les lliguem amb un cordill de cotó per cuinar.
Posem
la mantega en un cassó juntament amb el porro tallat ben petit, deixem coure
fins que sigui transparent, afegim la “Maizena”, donem unes voltes i posem el
brandi, voltegem i afegim la llet, i el julivert picat i deixem coure fins a
obtenir una salsa espessa. Reservar millor calenta.
Tallem
l’albergínia a rodanxes i traiem la part dura dels espàrrecs, untem una planxa
amb oli i les posem a coure.
En
una paella ampla i amb un raig d’oli ben calent posem a coure les llamineres i les anem
tombant perquè quedin ben rosses per fora però rosades per dins.
Traiem
els cordills i tallem a rodanxes no gaire gruixudes, ho acompanyem amb la salsa
i les verdures.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada