dijous, 6 d’agost del 2015

Llaminera amb verdures




Ingredients per a quatre persones:

2 llamineres de 300 grams
2 albergínies
2 manats d’espàrrecs
1 porro
1 cullerada de “Maizena”
150 mil·lilitres de llet evaporada
1 copeta de brandi
20 grams de mantega
Julivert
Oli
Sal
Pebre

Elaboració:

Salpebrem les llamineres i les lliguem amb un cordill de cotó per cuinar.
Posem la mantega en un cassó juntament amb el porro tallat ben petit, deixem coure fins que sigui transparent, afegim la “Maizena”, donem unes voltes i posem el brandi, voltegem i afegim la llet, i el julivert picat i deixem coure fins a obtenir una salsa espessa. Reservar millor calenta.
Tallem l’albergínia a rodanxes i traiem la part dura dels espàrrecs, untem una planxa amb oli i les posem a coure.
En una paella ampla i amb un raig d’oli ben calent  posem a coure les llamineres i les anem tombant perquè quedin ben rosses per fora però rosades per dins.

Traiem els cordills i tallem a rodanxes no gaire gruixudes, ho acompanyem amb la salsa i les verdures.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada