dijous, 25 de juny del 2015

Rap amb salsa verda




Ingredients per a quatre persones

1 cua de rap de 1500 grams
12 cues de gamba pelades
400 grams d’escopinyes
4 grans d’all
2 xilis
1 got de vi blanc sec
Julivert
1 cullerada i mitja de farina
Sal
Pebre

Acompanyament:
1 llauna d’espàrrecs blancs
1 paquet de fideus d’arròs de 200 grams

Elaboració:

Netegem bé la cua de rap i traiem l’espina i dels lloms resultants en fem uns daus de 3x3 cm.
Rentem les cues de gamba, muntem les broquetes i salpebrem.
Picolem els alls i el julivert ben menuts
En una cassola antiadherent hi posem un raig d’oli i enrossim els alls, afegim els bitxos, la farina i ho deixem coure un minut remenant sense parar. Afegim el vi blanc i ho deixem un minut més.
Reguem amb dos gots d’aigua i quan arrenqui el bull introduïm les broquetes i el julivert. Si cal afegir miques d’aigua. Corregir de sal i pebre.
A ‘l’últim minut afegim les escopinyes, que haurem obert al vapor prèviament.

Emplatem amb els espàrrecs al costat i una mica de fideus.















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada