dijous, 12 de març del 2015

Pastís de préssec




Ingredients per a sis persones:

6 mitjos préssecs en almívar
12 grams de fulles de gelatina
50 grams de mantega
300 grams de iogurt grec ensucrats
12 galetes Maria
50 grams de sucre
1 cullerada de suc de llimona
1 branca de menta fresca

Elaboració:

Triturem les galetes en un morter o picadora.
En un cassó desfem la mantega sense que arribi a bullir, retirem del foc i barregem amb la galeta.
Fem una base en uns motlles d’acer inoxidable i deixem reposar.
Posem la gelatina en remull amb aigua freda uns deu minuts.
Tallem els préssecs a trossos i els posem al vas batedor juntament amb el sucre, el suc de llimona i la branqueta de menta i ho triturem.
Posem un cassó al foc amb un gotet d’almivar de la conserva i ho escalfem a foc suau, escorrem la gelatina i la incorporem al cassó fora del foc tot remenant per desfer-la.
Tot seguit afegim el préssec i els iogurts i remenem fins que quedi ben homogeni.
Aboquem la barreja en els motlles i ho deixem refredar un mínim de quatre hores.

Quan hagi quallat es pot desemmotllar  i servir decorat al gust de cadascú.
A l'estiu es pot fer amb préssec natural.
















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada