Ingredients
per a sis persones:
6
mitjos préssecs en almívar
12
grams de fulles de gelatina
50
grams de mantega
300
grams de iogurt grec ensucrats
12
galetes Maria
50
grams de sucre
1
cullerada de suc de llimona
1
branca de menta fresca
Elaboració:
Triturem
les galetes en un morter o picadora.
En
un cassó desfem la mantega sense que arribi a bullir, retirem del foc i
barregem amb la galeta.
Fem
una base en uns motlles d’acer inoxidable i deixem reposar.
Posem
la gelatina en remull amb aigua freda uns deu minuts.
Tallem
els préssecs a trossos i els posem al vas batedor juntament amb el sucre, el
suc de llimona i la branqueta de menta i ho triturem.
Posem
un cassó al foc amb un gotet d’almivar de la conserva i ho escalfem a foc suau,
escorrem la gelatina i la incorporem al cassó fora del foc tot remenant per
desfer-la.
Tot
seguit afegim el préssec i els iogurts i remenem fins que quedi ben homogeni.
Aboquem
la barreja en els motlles i ho deixem refredar un mínim de quatre hores.
Quan
hagi quallat es pot desemmotllar i
servir decorat al gust de cadascú.
A l'estiu es pot fer amb préssec natural.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada