Ingredients
per a quatre persones:
350
grams de carn de porc trinxada
1
ou
2
grans d’all
2
cullerades de pa ratllat
1
raig de llet
Julivert
Sal
Pebre
Oli
Farina
Ingredients
salsa:
350
grams de tomàquet triturat
300
grams de pèsols congelats extra fins
1
ceba
1
porro
1
pastanaga
1
pebrot verd
1
copa de brandi
1
gra d’all
pebre
Elaboració:
En
un bol posem la carn picada, l’ou, la sal, el pebre, el pa ratllat, la llet,
l’all i el julivert picats molt petit. I ho barregem tot a fi d’aconseguir una
massa homogènia.
Posem
al foc una cassola amb oli abundant. Escalfem i fem unes boletes, les passem
per farina , fregim i reservem.
Retirem
l’excés d’oli de la cassola i comencem el sofregit amb la ceba, el porro i
l’all tallat tot ben petit.
Quan
comença a agafar color incorporem la pastanaga i el pebrot tallats menuts. Quan
estigui cuit afegim el brandi i ho deixem a foc lent quinze minuts.
En
un pot amb aigua bullim els pèsols; Escorrem i reservem.
Passats
els quinze minuts afegim les mandonguilles i cobrim d’aigua; Ho deixem fent la
xup-xup a foc lent uns quinze minuts.
Cinc
minuts abans d’acabar incorporem els pèsols i una mica de julivert picat.
Corregim de sal i pebre.
Es
pot acompanyar amb un puré de patates casolà.
Aquest
plat és millor el dia següent.
Acabo de veure la foto i tinc les glandules salivars a rebentar! Mitx
ResponEliminaM'encanta el teu comentari!!!
ResponEliminaGràcies Mitx