Ingredients
per a quatre persones:
12
calamarsons
150
grams de pebrots del “piquillo” en conserva
200
ml de crema de llet
1
copa de xerès sec
Dues
o tres patates
200
grams de pèsols extra fins congelats
1
all
Julivert
Unes
gotes de “Tabasco”
Sal
Pebre
Oli
Sucre
Elaboració:
Netegem
els calamarsons i reservem en un colador amb les potes i les aletes.
La
salsa:
Escorrem
be els “piquillos”.
Els
tallem a tires i els posem a saltejar en una paella amb un fil d’oli juntament
amb l’all xafat, el julivert, una mica de sal, un polsim de sucre i el pebre.
Donem
unes voltes, afegim el xerès i deixem evaporar l’alcohol.
Tot
seguit incorporem la crema de llet i unes gotes de “Tabasco”.
Reduïm
uns cinc minuts i ho triturem. Reservem calent.
Fem
un puré de patates casolà i reservem
calent.
Bullim
els pèsols deixant-los “al dente” i reservem.
Posem
una planxa al foc i quan sigui ben calenta fem els calamarsons, les potes i les
aletes.
Salem
al final perquè no perdin tanta aigua.
Emplatem
procurant que tot sigui calent.
Bon
profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada