dijous, 13 de novembre del 2014

Calamarsons amb salsa de "piquillos"




Ingredients per a quatre persones:

12 calamarsons
150 grams de pebrots del “piquillo” en conserva
200 ml de crema de llet
1 copa de xerès sec
Dues o tres patates
200 grams de pèsols extra fins congelats
1 all
Julivert
Unes gotes de “Tabasco”
Sal
Pebre
Oli
Sucre

Elaboració:

Netegem els calamarsons i reservem en un colador amb les potes i les aletes.

La salsa:

Escorrem be els “piquillos”.
Els tallem a tires i els posem a saltejar en una paella amb un fil d’oli juntament amb l’all xafat, el julivert, una mica de sal, un polsim de sucre i el pebre.
Donem unes voltes, afegim el xerès i deixem evaporar l’alcohol.
Tot seguit incorporem la crema de llet i unes gotes de “Tabasco”.
Reduïm uns cinc minuts i ho triturem. Reservem calent.
Fem un puré de patates casolà  i reservem calent.
Bullim els pèsols deixant-los “al dente” i reservem.
Posem una planxa al foc i quan sigui ben calenta fem els calamarsons, les potes i les aletes.
Salem al final perquè no perdin tanta aigua.
Emplatem procurant que tot sigui calent.

Bon profit!












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada