Ingredients
per a quatre persones:
1500
grams de musclos de roca
1
branca d’api
1
pastanaga
1
porro
1
got de vi blanc
1
fulla de llorer
Pebre
Sal
Pebre
vermell
Per
la salsa:
3
tomàquets madurs
1
ceba grossa
6
grans d’all
1
pebrot verd italià
1
got petit de brandi
Julivert
Porradell
Elaboració:
Picolem
ben menut el porro, la pastanaga i l’api i el llorer i ho posem en una olla amb
un fons d’oli, ho sofregim uns quatre minuts a foc suau.
Posem
els musclos a l’olla i els reguem amb el vi blanc, afegim els pebres i una mica
de sal, tapem i apugem el foc i deixem obrir els musclos.
Deixem
refredar una mica i en una cassola de terrissa anem posant la part del musclo
que té el tall, colem el suc i reservem.
En
una paella amb un raig d’oli sofregim la ceba tallada ben menuda a foc suau
entre deu i quinze minuts, afegim el pebrot i ratllem els tomàquets, trinxem els alls, aboquem el brandi i deixem
evaporar l’alcohol.
Quan
el sofregit comença tenir densitat, ho reguem amb el brou que teníem reservat i
bon grapat de julivert ben menut.
Deixem
coure uns vint minuts. Si cal corregim de sal.
Posem
el sofregit damunt del musclos i servim en la mateixa cassola. Escampem per
sobre una mica de porradell picolat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada