dijous, 28 de juliol del 2016

Ensaladilla alemanya




Ingredients per a quatre persones:

4 patates
4 salsitxes de “Frankfurt”
4 cogombres petits en conserva
8 raves
2 pastanagues
Sal
Julivert

La Salsa:

1 tassa de maionesa
1 iogurt grec
1 cullerada de mostassa a l’antiga
½ llimona
Pebre
Julivert

Elaboració:

Pelem les patates i les tallem a quadrats regulars de 2x2cm, posem aigua a bullir i les deixem coure uns 8 minuts, han de quedar al “dente”, colem i reservem.
Fem el mateix amb la pastanaga, els daus han de ser més petits.
Escaldem les saltsixes durant dos minuts en aigua bullint, i quan siguin fredes tallem a rodanxes. Reservem.
Tallem els raves i els cogombres a rodanxes el més primes possible.
En un bol barregem la maionesa, el iogurt, la mostassa, el julivert, el pebre mòlt i el suc de llimona.

En una safata posem tots els ingredients de l’ensaladilla, la salsa i el julivert picolat i ho barregem tot amb cura de no desfer la patata, si cal corregim de sal i pebre.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada