Ingredients
per a quatre persones:
Per
la mousse:
250
grams de Mascarpone
60
grams de sucre
100
mil·lilitres de crema de llet
2
ous
5
fulls de gelatina
1
pessic de sal
Pel
culis:
1
mango madur
1
suc de taronja natural
3
sobres de edulcorant
2
fulles de gelatina
Fulles
de menta
Elaboració:
Separem
els rovells de les clares i posem cada cosa en un bol.
En
el bol dels rovells afegim sucre i ho treballem amb les varetes elèctriques
fins que notem que augmenta de volum i agafa un to blanquinós, aboquem el
mascarpone i seguim batent fins que estigui ben integrat.
Tirem
una mica de sal a les clares i les muntem a punt de neu fort.
Escorrem
la gelatina que haurem tingut en aigua deu minuts i la dissolem amb la crema de
llet prèviament escalfada. Ho afegim al bol del formatge i barregem bé.
Ajuntem
les clares muntades de mica en mica procurant no perdre el volum, remenant de
baix a dalt amb cura.
Ho
repartim en els recipients que hem decidit servir-ho.
Escalfem
lleugerament el suc de taronja amb l’edulcorant i hi dissolem la gelatina.
Pelem
el mango i fem uns daus amb la polpa, ho triturem en el got batedor i afegim el
suc de taronja, remenem bé i cobrim la mousse que teníem reservada.
Deixar
refredar a la nevera.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada