dijous, 7 de juliol del 2016

Mousse de Mascarpone amb culis de mango




Ingredients per a quatre persones:

Per la mousse:
250 grams de Mascarpone
60 grams de sucre
100 mil·lilitres de crema de llet
2 ous
5 fulls de gelatina
1 pessic de sal

Pel culis:
1 mango madur
1 suc de taronja natural
3 sobres de edulcorant
2 fulles de gelatina
Fulles de menta

Elaboració:

Separem els rovells de les clares i posem cada cosa en un bol.
En el bol dels rovells afegim sucre i ho treballem amb les varetes elèctriques fins que notem que augmenta de volum i agafa un to blanquinós, aboquem el mascarpone i seguim batent fins que estigui ben integrat.
Tirem una mica de sal a les clares i les muntem a punt de neu fort.
Escorrem la gelatina que haurem tingut en aigua deu minuts i la dissolem amb la crema de llet prèviament escalfada. Ho afegim al bol del formatge i barregem bé.
Ajuntem les clares muntades de mica en mica procurant no perdre el volum, remenant de baix a dalt amb cura.
Ho repartim en els recipients que hem decidit servir-ho.
Escalfem lleugerament el suc de taronja amb l’edulcorant i hi dissolem la gelatina.
Pelem el mango i fem uns daus amb la polpa, ho triturem en el got batedor i afegim el suc de taronja, remenem bé i cobrim la mousse que teníem reservada.

Deixar refredar a la nevera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada