dimecres, 18 de maig del 2016

Crema de ceba amb rovell



Ingredients per a quatre persones:

6 cebes
1 patata
1 dau de mantega
1 got de crema de llet
4 ous
Pa sec
Oli
Sal pebre
Porradell

Elaboració:

Tallem les cebes en juliana fina.
En una olla posem un rajoli d’oli, el dau de mantega, la ceba i ho deixem ofegar a foc lent fins que es torni transparent.
Pelem i tallem la patata a trossos i l’afegim a l’olla. Ho deixem fer uns 10 minuts, cobrim d’aigua i coem.
Tallem el pa a llesques i les fregim amb oli. Reservem.
Triturem el conjunt de l’olla amb el braç batedor, corregim de sal i pebre, afegim la crema de llet i el porradell i ho mantenim calent fins l’hora de servir.

En un plat fondo posem la crema de ceba i a sobre una llesca de pa fregit i el rovell d’ou cru amb unes escates de sal gruixuda.










1 comentari: