Ingredients
per a quatre persones:
6
cebes
1
patata
1
dau de mantega
1
got de crema de llet
4
ous
Pa
sec
Oli
Sal
pebre
Porradell
Elaboració:
Tallem
les cebes en juliana fina.
En
una olla posem un rajoli d’oli, el dau de mantega, la ceba i ho deixem ofegar a
foc lent fins que es torni transparent.
Pelem
i tallem la patata a trossos i l’afegim a l’olla. Ho deixem fer uns 10 minuts,
cobrim d’aigua i coem.
Tallem
el pa a llesques i les fregim amb oli. Reservem.
Triturem
el conjunt de l’olla amb el braç batedor, corregim de sal i pebre, afegim la
crema de llet i el porradell i ho mantenim calent fins l’hora de servir.
En
un plat fondo posem la crema de ceba i a sobre una llesca de pa fregit i el
rovell d’ou cru amb unes escates de sal gruixuda.
Me la menjaria ara mateix :)
ResponEliminaBego