dijous, 12 de maig del 2016

Conill amb salsa d'ametlles




Ingredients per a quatre persones:

1 conill
1 ceba grossa
1 pebrot verd italià
150 grams de shitake
80 grams d’ametlla crua triturada
1 cullerada de tomàquet triturat
1 copa de brandi
Farina
Oli
Sal
Pebre
Julivert

Elaboració:

Tallem el conill a trossos regulars, el rentem i traiem els greixos, salpebrem.
Posem una mica d’oli en una cassola, enfarinem el conill i el rostim una mica, reservem.
En la mateixa cassola retirem l’excés d’oli, si cal, sofregim la ceba a foc lent i quan comença a agafar color afegim el pebrot a daus, deixem coure una mica i afegim el tomàquet i el brandi i deixem que s’evapori l’alcohol.
Introduïm el conill i cobrim amb aigua calenta; ho deixem fer una mitja hora a foc mig.
Tallem els bolets i els saltegem en una paella amb un raig d’oli, all, julivert, sal i pebre. Reservem.
Passada la mitja hora afegim els bolets i l’ametlla triturada a la cassola i, si cal, posem més aigua. Deixem fent la xup-xup uns vint minuts, procurant que la salsa no quedi massa espessa.

Corregim de sal i pebre.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada