Ingredients
per a quatre persones:
1
conill
1
ceba grossa
1
pebrot verd italià
150
grams de shitake
80
grams d’ametlla crua triturada
1
cullerada de tomàquet triturat
1
copa de brandi
Farina
Oli
Sal
Pebre
Julivert
Elaboració:
Tallem
el conill a trossos regulars, el rentem i traiem els greixos, salpebrem.
Posem
una mica d’oli en una cassola, enfarinem el conill i el rostim una mica,
reservem.
En
la mateixa cassola retirem l’excés d’oli, si cal, sofregim la ceba a foc lent i
quan comença a agafar color afegim el pebrot a daus, deixem coure una mica i
afegim el tomàquet i el brandi i deixem que s’evapori l’alcohol.
Introduïm
el conill i cobrim amb aigua calenta; ho deixem fer una mitja hora a foc mig.
Tallem
els bolets i els saltegem en una paella amb un raig d’oli, all, julivert, sal i
pebre. Reservem.
Passada
la mitja hora afegim els bolets i l’ametlla triturada a la cassola i, si cal,
posem més aigua. Deixem fent la xup-xup uns vint minuts, procurant que la salsa
no quedi massa espessa.
Corregim
de sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada