Ingredients
per a quatre persones:
300
grams d’arròs de gra llarg
300
grams de llagostins
100
grams de pèsols frescos
1
ceba
3
cebes tendres
4
grans d’all
3
xilis
2
cullerades de curry en pols
1
cullerada de salsa de soja
½
cullerada de sucre
1
pastanaga
1
cullera de cafè de gingebre ratllat
Oli
Elaboració:
Desgranem
els pèsols, posem les tavelles en una olla amb dos litres d’aigua lleugerament
salada i les deixem coure quinze minuts. Colem i reservem.
En
un cassó petit coem els pèsols i la pastanaga, tallada a bastonets, uns deu minuts.
Posem
l’olla del brou al foc fins que comenci a bullir, rentem l’arròs sota l’aixeta
en un colador de malla fina, el posem a
l’olla i deixem fer uns setze minuts, colem, rentem i reservem.
En
una paella sofregim els caps dels llagostins amb una mica d’oli i dos alls,
colem i reservem.
Tallem
les cebes tendres en juliana i la ceba i l’all ben petit i ho posem a la paella
on teníem els caps de llagostí, quan sigui transparent afegim la ceba tendre i els bitxos i ho
deixem coure a foc lent.
Afegim
les cues de llagostí i deixem fer dos minuts, hi posem l’arròs, la pastanaga,
els pèsols, el sucre, el curry, la soja, el gingebre i, si cal, corregim de sal
i pebre.
Té una pintaaaaaaaaaaa!
ResponEliminaBego