dijous, 9 de juliol del 2015

Tomàquets farcits




Ingredients per a quatre persones:

4 tomàquets rosa buits
6 ous
200 grams de tonyina de llauna
4 cullerades de maionesa
2 cullerades de tàperes en vinagre
2 cullerades de ceba tendra
2 cullerades de pebrot verd
6 cogombres petits
1 cullerada de cafè de mostassa
Olives negres
Pebrots del “piquillo”
Pebre blanc molt

Elaboració:

Retirem la tapa del tomàquets, salpebrem molt lleugerament i reservem.
En un colador fi posem la tonyina i deixem que perdi l’oli de la conserva.
Posem aigua en un pot amb els ous a bullir, quan faci deu minuts retirem del foc, deixem refredar, pelem i els tallem per la meitat, ratllem les clares i reservem els rovells.
En un vas batedor posem la tonyina, les tàperes, els cogombres, la ceba picada petita, la mostassa, els rovells, la maionesa, el pebrot verd picat i una mica de pebre i ho triturem fins a obtenir una pasta densa que ens permeti omplir les cavitats del tomàquet ( si fos massa espessa podem afegir una o dues cullerades de crema de llet espessa). A continuació ho recobrim amb la clara ratllada i decorem amb unes olives negres aragoneses  i unes tires de pebrot del “piquillo”.

Reservem a la nevera fins l’hora de menjar-ho.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada