Ingredients
per a quatre persones:
4
tomàquets rosa buits
6
ous
200
grams de tonyina de llauna
4
cullerades de maionesa
2
cullerades de tàperes en vinagre
2
cullerades de ceba tendra
2
cullerades de pebrot verd
6
cogombres petits
1
cullerada de cafè de mostassa
Olives
negres
Pebrots
del “piquillo”
Pebre
blanc molt
Elaboració:
Retirem
la tapa del tomàquets, salpebrem molt lleugerament i reservem.
En
un colador fi posem la tonyina i deixem que perdi l’oli de la conserva.
Posem
aigua en un pot amb els ous a bullir, quan faci deu minuts retirem del foc,
deixem refredar, pelem i els tallem per la meitat, ratllem les clares i
reservem els rovells.
En
un vas batedor posem la tonyina, les tàperes, els cogombres, la ceba picada
petita, la mostassa, els rovells, la maionesa, el pebrot verd picat i una mica
de pebre i ho triturem fins a obtenir una pasta densa que ens permeti omplir
les cavitats del tomàquet ( si fos massa espessa podem afegir una o dues
cullerades de crema de llet espessa). A continuació ho recobrim amb la clara ratllada i
decorem amb unes olives negres aragoneses
i unes tires de pebrot del “piquillo”.
Reservem
a la nevera fins l’hora de menjar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada