dijous, 20 d’octubre del 2016

Puding de pa i mantega




Ingredients per a quatre persones:

8 llesques de pa del dia abans sense crosta
60 grams de panses sense pinyol
2 ous
500 mil·lilitres de llet
3 cullerades de sucre
60 grams de mantega
1 llimona

Elaboració:

Untem el motlle amb mantega
Col·loquem una capa de pa, el cobrim amb trossos de mantega i escampem la ratlladura de la llimona i les panses.. anem fent capes.
Aromatitzem la llet amb vainilla i la posem en un bol, juntament amb els ous batuts i una cullerada de sucre, remenem i ho afegim al motlle. Deixem reposar a fi de que quedi tot ben homogeni.
Escalfem el forn a 160 graus.
Passats uns trenta minuts posem per sobre el sucre restant i ho posem al forn. Ho deixem 45 minuts o fins que al punxar-ho la broqueta surti ben neta.

Podem servir acompanyat amb nata i fideus de xocolata.


















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada