Ingredients
per a quatre persones:
8
llesques de pa del dia abans sense crosta
60
grams de panses sense pinyol
2
ous
500
mil·lilitres de llet
3
cullerades de sucre
60
grams de mantega
1
llimona
Elaboració:
Untem
el motlle amb mantega
Col·loquem
una capa de pa, el cobrim amb trossos de mantega i escampem la ratlladura de la
llimona i les panses.. anem fent capes.
Aromatitzem
la llet amb vainilla i la posem en un bol, juntament amb els ous batuts i una
cullerada de sucre, remenem i ho afegim al motlle. Deixem reposar a fi de que
quedi tot ben homogeni.
Escalfem
el forn a 160 graus.
Passats
uns trenta minuts posem per sobre el sucre restant i ho posem al forn. Ho
deixem 45 minuts o fins que al punxar-ho la broqueta surti ben neta.
Podem
servir acompanyat amb nata i fideus de xocolata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada